Fürjes villa panzió szobái

2 fős szobáink

Balatonfűzfő szoba

Balatonfűzfő szoba a földszinten helyezkedik el, lépcsőzés nélkül könnyen megközelíthető, hatalmas terasza az utca felé néz. A szobában található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható.

Szoba típusa: Földszinti, erkélyes kétágyas szoba

Balatonkenese szoba

Balatonkenese szoba a földszinten helyezkedik el, lépcsőzés nélkül könnyen megközelíthető, hatalmas terasza az udvar felé található.  A szobába található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható.

Szoba típusa: Földszinti, erkélyes kétágyas szoba

Balatonalmádi szoba

Balatonalmádi szoba az első emeleten található, az erkélye a csendes utcafront felé néz. A szobában található egy kétszemélyes ágy, mely két darab egyszemélyes ággyá is alakítható.

Szoba típusa: Emeleti, erkélyes kétágyas szoba

Alsóörs szoba

Az első emeleti szoba erkélye a csendes kert felé néz. A szobában található egy kétszemélyes ágy, mely két darab egyszemélyes ággyá is átalakítható.

Szoba típusa: Emeleti, erkélyes kétágyas szoba

Badacsony szoba

Badacsony szoba a második emeleten található, tartozik hozzá egy nagyméretű fedett terasz, amely megduplázza a szoba méretét. A szobába található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható.

Szoba típusa: II. emeleti, erkélyes kétágyas szoba

Tihany szoba

Tihany szoba a második emeleten található, tartozik hozzá egy nagyméretű fedett terasz, amely megduplázza a szoba méretét. A szobába található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható.

Szoba típusa: II. emeleti, erkélyes kétágyas szoba

3-4 főre bővíthető szobáink

Keszthely szoba

A második emeleti szoba erkélyéről látni a Balatont. A szobába található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható, továbbá 2 fő részére alkalmas kinyitható kanapéágy. 

Szoba típusa: II. emeleti, erkélyes kétágyas szoba kanapéággyal

Szigliget szoba

Szigliget szoba a második emeleten található,  erkélyéről látni a Balatont. A szobába található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható, továbbá 2 fő részére alkalmas kinyitható kanapéágy.

Szoba típusa: II. emeleti, erkélyes kétágyas szoba kanapéággyal

4 fős, 2 szobás lakosztályaink

Balatonfüred lakosztály

Az első emeleti lakosztály 2 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, amelyet hatalmas erkély ölel körbe. A főszobában található a kétszemélyes ágy, mely 2 darab egyszemélyessé is alakítható. A kisebb szobában 2 db egyszemélyes ágy található, a második fürdőszoba innen nyílik. 

Szoba típusa: Emeleti, erkélyes lakosztály 2 fürdőszobával

Csopak lakosztály

Csopak lakosztály az első emeleten található, 2 szobával és 1 fürdőszobával rendelkezik, melyet hatalmas terasz ölel körbe. A főszobában található egy kétszemélyes ágy, mely két darab egyszemélyes ággyá is alakítható. A kisszobában 2 db egyszemélyes ágy található.

Szoba típusa: Emeleti, erkélyes lakosztály 1 fürdőszobával