szobáink

Fürjes Villa Panzió

A Fürjes Villa Panzió**** épülete a Babits Mihály utca 5. szám alatt található.

Az épületben 8 db kétágyas szoba és 2 db kétszobás lakosztály található . A kétágyas szobák közül kettőben kinyitható kanapé teszi lehetővé, hogy a szoba 3 illetve 4 fős lehessen. A Panzióban mindegyik szoba légkondocionált. A két lakosztály közül az egyikben 2 db fürdőszoba is található. A Fürjes Villa Panzió bőséges – bővített kontinentális – reggelit kínál a vendégeknek. Reggelit földszinten található nappaliban svédasztalos rendszerben kínáljuk. Itt található a recepció is ahol a kedves vendégek bejelentkezni tudnak.

Mivel a Fürjes Villa Apartmanház nem rendelkezik recepcióval, az oda érkező vendégeket is itt tudjuk érkeztetni. A Panzióba érkező vendégek a szálláshely mögötti – saját telken lévő – parkolóban, illetve az épületek előtt kizárólagosan a vendégek számára fenntartott helyeken hagyhatják járműveiket. A parkolásért felárat nem számolunk fel.

Fürjes Villa Apartmanház

A Fürjes Villa Apartmanház a Babits Mihály utca 28. szám alatt, szemben a Panzió épülettel található.

A házban 3 db kétágyas szoba, 1db egylégterű családi szoba és 3 db kétszobás családi lakosztály kapott helyet. A családi szobában és a lakosztályokban nagyméretű kinytható kanapé gondoskodik akár 4 fő elszállásolásáról. Az Apartmanházban geotermikus falhűtés-fűtés és klímaberendezések biztosítják a kellemes hőmérsékletet. A szobákat, illetve a lakosztályokat teakonyhákkal láttuk el. A konyhák nagy méretű hűtőszekrényekkel, vízforralókkal, kávéfőzőkkel, mosogatókkal, mikrohullámú sütőkkel, evőeszközökkel vannak felszerelve. Az épület legalsó szinjén egy rendezvényterem került kialakításra, mely 50-55 fős céges tréningek vagy bartáti összejöveteleknek lehet helyszíne.

Az Apartmanházba érkezők szálláshely melletti – saját telken lévő – parkolóban hagyhatják járműveiket. A parkolásért felárat nem számolunk fel.